Skip to content
Häst
klickerträning häst

Klickerträning

600:-/lektion
Vill du ge din häst ett roligt inslag i vardagen? Känner du att ni inte kommer hela vägen i ridningen och vill hitta sista växeln i svåra rörelser? Då är det lämpligt att introducera klickerträning för din häst. Alla hästar kan klickertränas!

Veterinärvårdsträning

800:-/besök
Vi lägger upp en plan för framtida veterinärbesök utifrån era behov. Den här träning kommer öka välfärden för din häst och göra veterinärbesöken lugnare. Det inkluderar träning av t.ex. lastning, ta spruta, rengöra sår, ge ögondroppar etc.

Föreläsning

Jag erbjuder föreläsningar om hästens beteende och biologi. Populära ämnen är bland annat flockens uppbyggnad och inlärning. Hör av dig om vilka just era behov är så lägger jag upp en föreläsning som passar er. Priset varierar beroende på längd och antal deltagare.

Häst

Problemlösning – Sök hjälp i tid!

Jag åker i hela Östergötland och kan hjälpa dig med att ge dig verktyg och guidning för att få din häst bli lugn och trygg. För att lösa svåra situationer du och din häst hamnar i krävs mycket arbete och engagemang från dig som djurägare.

Det kan krävas stora förändringar från dig som djurägare. Som etolog utgår jag från att hitta orsaken bakom beteenden och kan därigenom guida dig vidare hur du ska tänka och träna.

Hör av dig och berätta om er problematik så ska jag försöka hjälpa er! Priset varierar beroende på hur svår problematik du och din häst har och var du bor.

Exempel på beteendeproblematik är stereotypiska beteenden, separationsångest, panikartat beteende, sadeltvång, vägran etc.