Skip to content
Tjänster - Hund
Hund

Vardagslydnad

600:-/lektion
Vill du förbättra din och din hunds kommunikation i vardagen? Har du gått hundkurser men känner att du behöver hjälp med specifika situationer? Jag kan hjälpa er med tips och råd hur ni ska gå tillväga vid t.ex. koppelträning, passivitetsövningar och inkallning.

Veterinärvårdsträning

800:-/besök
Vi lägger upp en plan för framtida veterinärbesök. Den här träning kommer ge din hund verktyg att hantera jobbiga situationer. Veterinärbesöken kommer bli lugnare och tryggare. Din hund kanske till och med kommer gilla det! Vi använder start- och stoppsignal för att förbereda hunden för t.ex. blodprovstagning, transport och nya miljöer.

Föreläsning

Jag erbjuder föreläsningar om hundens beteende och biologi. Populära ämnen är bland annat anknytning mellan hund och ägare och inlärning. Hör av dig om vilka just era behov är så lägger jag upp en föreläsning som passar. Priset varierar beroende på längd och antal deltagare.

Hund

Problemlösning

Sök hjälp i tid!

Jag åker i hela Östergötland och kan hjälpa dig med att ge dig verktyg och guidning för att få din hund att hitta sitt lugn. För att lösa jobbiga situationer du och din hund hamnar i krävs mycket arbete och engagemang från dig som djurägare.

Det kan krävas stora förändringar från dig som djurägare. Som etolog utgår jag från att hitta orsaken bakom beteenden och kan därigenom guida dig vidare hur du ska tänka och träna. Hör av dig och berätta om er problematik så ska jag försöka hjälpa er! Priset varierar beroende på hur länge du och din hund upplevt problem.

Exempel på beteendeproblematik är överdrivet skällande, aggressivt beteende eller panikartat beteende.