Skip to content
Tjänster - Katt
Katt

Klickerträning

400:-/lektion
Många innekatter saknar tillräcklig stimulans som i sin tur leder till beteendeproblematik. Att klickerträna din katt är ett perfekt komplement för att berika din katts liv. Dessutom är det kul!

Veterinärvårdsträning

800:-/besök
Vi lägger upp en plan för framtida veterinärbesök. Den här träning kommer öka välfärden för din katt avsevärt. Veterinärbesöken kommer bli lugnare och gå snabbare. Du kommer spara tid! Vi använder bland annat start- och stoppsignal för att förbereda katten för till exempelvis blodprovstagning, transport och nya miljöer.

Föreläsning

Jag erbjuder föreläsningar om kattens beteende och biologi. Populära ämnen är bland annat kattens kommunikation och inlärning. Hör av dig om vilka just era behov är så lägger jag upp en föreläsning som passar. Priset varierar beroende på längd och antal deltagare.

Katt

Problemlösning

Sök hjälp i tid!

Jag åker i hela Östergötland och kan hjälpa dig med att ge dig verktyg och guidning för att få din katt att må bra. För att lösa jobbiga situationer i hemmet krävs mycket arbete och engagemang från dig som djurägare. Det kan krävas stora förändringar från dig som djurägare. Som etolog utgår jag från att hitta orsaken bakom beteenden och kan därigenom guida dig vidare hur du ska tänka och träna.

Hör av dig och berätta om er problematik så ska jag försöka hjälpa er! Priset varierar beroende på hur länge du och din katt upplevt problem.

Exempel på beteendeproblematik är att kissa utanför lådan, aggressivt beteende eller överdrivet jamande.